Ön jelenleg itt tartózkodik: / Köszöntő


 Cimke felhő


Partnereink

LinkBank

szakember kereső

Linkgyűjtemény


Kérdések és válaszok

Tovább a kérdések és válaszokhoz

Köszöntő


Tudja Ön, hogy amennyiben a cégénél az irodaház körüli fűvet a vállalkozás munkatársa benzinmotoros fűnyíróval lenyírja, Önnek bejelentési kötelezettsége keletkezik a helyileg illetékes Munkavédelmi Felügyelőség felé?

Munkavédelem tűzvédelem debrecen

 

Tudja Ön, hogy mi a különbség a Időszakos Biztonsági Felülvizsgálat és az Időszakos Ellenőrző felülvizsgálat között,ki és mikor végezheti el?

 

Tudja Ön, hogy hogyan szabályozható le a munkavédelmi és a tűzvédelmi oktatások rendje, hogy Önt ne érje joghátrány?

 

Tudja Ön, hogy mit kell tartalmaznia egy jól elkészített Tűzvédelmi Szabályzatnak, hogy annak tartalma miatt ne bírságolják meg az Ön cégét?

 

Nincs ideje és energiája a vállakozása menedzselése mellett a  Munkavédelmi, Tűzvédelmi vagy Környezetvédelmi problémák megoldására?

 

Nos sziporkázhatnánk még számtalan kérdéssel, de ha a fentiek közül akár csak egy esetében a válasza NEM, akkor Önnek Ránk van szüksége!

 

Ön egy fiatal, dinamikus de annál tapasztaltabb vállalkozás honlapján jár. Közel 10 éve vagyunk jelen a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén.

  

Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően a korábbi egyszemélyes vállalkozási forma után immár családi vállalkozásként alapítottuk meg 2012-ben társaságunkat. Fejlődésünket természetesen megrendelőink töretlen bizalmának köszönhetjük amelyet igyekszünk a folyamatos magas szakmai színvonal fenntartásával meghálálni. 

 

Vállaljuk Önkormányzatok, vállalkozások, cégek munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi feladatainak elvégzését. Célunk, hogy levegyük megbízóink válláról azt a töblet terhet amit a munkavédelem, tűzvédelem, vagy a környezetvédelem koordinálásával töltenének, és igyekszünk a mai gazdasági környezetben egy hatékony de egyben költséghatékony megoldást kinálni megrendelőinknek! 

 

Mi nem kivánjuk Önt bírságokkal és ezek elkerülésének taktikájával riogatni, ugyanis Mi a birság fogalmát nem ismerjük. Az általunk képviselt cégek az elmult 10 évben egyetlen bírságot sem kaptak, és a jövőben szeretnénk ezt a szinvonalat megtartani. Ennek érdekében csak olyan vállalkozások képviseletét vállaljuk, amelyek valóban komolyan gondolják, hogy az általunk képviselt filózófiát magukénak vallják.Ennek ellenére rendelkezünk tevékenységi biztosítással, de kivételesen Örülünk neki, hogy ezzel a biztosítónk jár jól...

 

A weboldal egyes menüpontjaiba lépve, a különféle részterületek szabályozásáról, ennek a mindennapi életbe való átültetéséről olvashat. Sokáig gondolkodtunk azon,közzétegyük-e - tájékozatató jelleggel - vállalási árainkat. Arra jutottunk - tekintettel arra - hogy számtalan tevékenység, cégméret, és veszélyességi kategória létezik, inkább nem tesszük, nehogy félreinformáljuk Önöket. Azt azonban nyugodtan leírhatjuk, hogy Kelet-Magyarország területén gyakorlatilag bárhol kedvező feltételekkel tudunk ügyfeleket képviselni, lévén, hogy munkatársaink folyamatosan járják ezen területeket. Amennyiben érdeklődik bármely tevékenységünk iránt, kérjen személyre szabott ajánlatot az ajánlatot kérek menüpontra kattintva.

 

Az esetleges további együttműködés eldöntése előtt kérjük, hogy olvassa el a Kiválasztási Szempontok menüpontunktat!

 

Reméljük, hogy hamarosan az Ön cégét is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

Amennyiben a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területéről felmerülő kérdése van keresse Debreceni központi irodánkat az 20/938-5926-os telefonszámon vagy az info@viragosvedelem.hu  email címen!

 

A Virágos Védelem csapata.

Budapest - Miskolc - Debrecen - Kaposvár - Eger - Győr -Nyíregyháza - Pécs - Szeged - Szekszárd - Szolnok - Tatabánya - Szombathely - Veszprém - Zalaegerszeg - Kecskemét - Kelet Magyarország